Färg – kvalitetsfärg från Jotun

Att färger spelar en viktig roll i vardagen är sen gammalt. Vi tillhandahåller Jotuns tidsenliga färger som passar perfekt på era väggar. Men vi människor är ju som tur är väldigt olika.

Vilka kulörer vi trivs med hänger ofta ihop med vilka andra intressen vi har i livet. Vart vi drömmer om att resa, vårt intresse för konst och kultur, och hur vi tycker om att klä oss, ligger ofta bakom vår uppfattning om den optimala inredningsstilen.

Är du osäker på vilken typ av färg du behöver? Har du svårt att avgöra vilken kulör som passar bäst? Välkommen in till vår butik så hjälper våra färgexperter dig personligen att finna rätt färg för just dig och ditt projekt.

Test ljus

Jotun LADY

Upptäck de senaste vackra nyanserna från Jotun och utforska matchande färgkombinationer. Vi har vackra färger till ditt projekt, oavsett om du ska måla om en vägg, taket, en möbel eller snickerierna.

Läs mer
Paint splatter

Jotun DEMIDEKK

Står du i begrepp till att måla om eller behöver du färg till ditt nybygge? Vi på Skogaholms Färg saluför Jotuns produkter där LADY är det perfekta valet för målning inomhus. Ska du måla utomhus är däremot Jotuns DEMIDEKK det rätta valet.

Läs mer
Paint splatter

Färgtvätt & övriga produkter

Huset är en av våra viktiga ägodelar och det bör tas om hand. Ägna gärna några timmar till en ordentlig tvätt av väggarna, så minskar du risken för röta. Och enkelt är det också.

Läs mer
Paint splatter

Behöver du hjälp med att välja rätt färg?

Kom in till oss på Råtorpsvägen så hjälper vi dig gärna att välja rätt för ditt projekt. Men flera generationers erfarenhet kan vi på Skogaholms Färg ta fram rätt produkt för just ditt ändamål.

Hitta hit
Skogaholms Färg Butik Skogaholms Färg Butik
Dark paint splatter Light paint splatter